En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under januari 2009

Av Linn - 21 januari 2009 18:36

Nu sitter jag på jobbet med världens knut i magen och har svårt att sitta still, det är nog den värsta persen i mitt liv. Jag får sådan ångest. Jag MÅSTE klara av uppkörningen imorgon. Jag har inte råd med annat. Och idag satt jag och räknade på räkningarna jag har, ingen vacker syn ska jag säga er. Min planerade resa till Sundsvall nästa helg kommer nog ej bli av då jag bara kommer gå och kolla på saker och sukta.. Men men det blir säker av ändå. kan ju inte låta bli. Får hålla i pengarna helt enkelt.

Jag kanske behöver skaffa ett extra jobb eller nåt. Vad det nu skulle vara.

Fan jag är så jävla nervös!!!!!

Av Linn - 20 januari 2009 10:30

Idag klarade jag Teoriprovet för körkortet, en sån himla lättnad. Jag är verkligen så jävla glad..

As nervös innan och hade blandat ihop tiderna. Jag var där 8 och skulle egentligen skrivit provet 9.30 Men det var nån som inte kom så jag fick göra det ändå. Klarade det på 20 minuter och fick 57 rätt av 65. As nice, nu slipper jag den persen. 

Nu är det bara det jag fruktar mest kvar, uppkörningen.  Men men det är väl bra att vara lite nervös så man är på helspänn med alla sinnen. 

Nu när jag lyckats lugna ner mig lite ska jag lägga mig och kolla på film innan jag ska till jobbet förhoppningsvis sova lite också eftersom det inte blev så mycket sömn inatt..

Av Linn - 19 januari 2009 23:23

Jag trodde jag skulle somna lätt efter dagens träningspass, spinning +armar och lite mage. Men icke.. Jag ligger och oroar mig för morgondagen. Det kommer säkert gå bra, men jag är en sån person som oroar mig. För allt hela tiden.. Man kan göra om det men jag vill klara det direkt.

Jag skriver klockan 8.15, sedan ska jag hem och sova en stund. Börjar 16.00 och slutar 00.30 dagen efter ska jag upp och köra 3 körlektioner. Sedan jobba till 22.30 sedan upp och köra upp. Fan jag vet inte hur jag ska klara det här. Det blir lite för mycket, men det är ju bara den här veckan. Förhoppningsvis blir det ett lugnare tempo på livet snart. 

Men hur ska man lyckas somna nu då? Funderar på att äta nåt men då får man energi och det är ju inte det jag vill..

Lösa korsord kanske, borde man bli ganska trött i huvet av.

 Om jag hade haft en korsords tidning kanske. Jo men det har jag. Kung..

Önska mig lycka till imorgon.

\o/

Av Linn - 18 januari 2009 11:39

Söndag och jobbar till 20.00 sedan ska jag äta pizza med Björn. Är svin trött somnade inte förens 4 inatt tror jag. As jobbigt. Men imorgon är jag ledig eller om man kan kalla det ledigt. Ska sitta på körskolan hela dagen. För på Tisadg ska jag skriva.. Fan jag håller på å gå i bitar. 

Av Linn - 17 januari 2009 18:07

Ja iofs så börjde den ganska ok. Kände mig inte död när jag vaknade imorse. Vilket är ett stort plus. Sällan det händer har jag hört, duschade och åt frukost. Skumt det där med att äta frukost. Det händer så sällan men ska man träna ska man inte gå tomhänt eller magad eller vad man ska säga.

Sedan bar det av till gymmet. Hämtade upp sophie på vägen. As kul att ha nån med sig som är i typ samma form. Och roligt om vi kan fortsätta träna tillsammans. Vi svettades och såg nog ganska roliga ut men man går ju inte till gymmet för att vara snygg utan att bli snygg. Sedan efter ca 1 timme och en kvarts tränande gick vi och fikade. Sedan hem till henne och slappade innan jag började jobba.

Så nu sitter jag här igen, 2 timmar avklarat. Det är iallafall ganska lugnt på chatten idag också så man slipper känna stressen flyga på en.

Imorgon blir det endast jobb och en massa plugg. Fan det är snart ju.. Måste hinna klart innan tisdag annars får jag inte ta provet. :/

jaja back to slaveriet.

Av Linn - 17 januari 2009 00:04

Och för första gången på länge var det ej kö vid 12. Men vi är schema lagda till 00.30 så då får man sitta av tiden och ruttna. Suger som fan. Man vill ju bara hem och sova juh...

Ser fram emot morgondagens träningspass. Ska köra skiten ur sophie och mig själv. riktigt ta ut mig så jag känner av det. Haha!

Jag bara svamlar nu för jag är så trött egentligen. Nana kudde skulle sitta fint, men nu blir det snart en frisk och trevlig promenad i 25 minusgrader istället. Uppfriskande och upp piggande om inte annat, så sova är nog ett mine blott när man kommer hem. Får väl kolla på nåt tråkigt program så man somnar.

Av Linn - 16 januari 2009 19:23

Idag har jag varit trött nästan hela dagen, och det blir inte bättre av att jag skall tvingas sitta på jobbet till 00.30 Var och fikade med Sophie idag. Hon hade klippt sig och det vart riktigt bra. Häftigt med de olika färgerna. Jag blev nästan lite sugen på att klippa mig jag med. Men jag vet att jag bara kommer att ångra mig senare. Så jag väntar nog med det just nu.

Vi svängde runt en del på stan och kollade också. Det kan vara ganska kul att förnster shoppa också. Vi var även på garn affären och köpte stickor och garn så nu ska Sophie lära sig sticka.

Skojsigt.

Hon börjar på jobbet igen på måndag. Ska bli kul att ha henne tillbaka.

Imorgon skall hon med och träna. Roligt att folk vill börja typ samtidigt som en själv så man har någon och gå med som också är lite nybörjare. :)

För första gången på jag vet inte hur länge är det lugnt på chatten på kvällen. Kan bero på att det är fredag och inte jul längre.. Folk har förhoppningsvis annat för sig.


Av Linn - 15 januari 2009 13:46

Jag börjar känna mig lite piggare, trots att jag gick up 6 imorse och har jobbat sedan 7. Kan bero på träningen jag precis börjat med och att jag sover bättre på nätterna när man är trött av utmattning.

Igår blev det 2 timmar på gymet. Bra det. Idag blir det middag i casa de la Tallin hos Pertan. Han skall kocka ihop något fantastiskt som alltid.

Var längre sen jag hängde med honom och han är ju en bra vän som jag inte vill tappa.

Jag har börjat äta hela tiden, men nu är det inte godis jag är sugen på nej utan mat. Frukt och vatten i mängder. Det här med träning är nog inte så tokigt som jag intalat mig att det är.

Jaja tillbaka till jobbet. *

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards