En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Linn - 14 januari 2009 15:53

Idag har jag spenderat hela dagen på körskolan, långtråkigt och jobbigt. Belv ursinnig när det aldrig ville ge sig med första delen på repetitionsdelen. Men till slut gick det så jag gick, lika bra å sluta när man ligger på topp eller!?!

Blir en halvdag där på fredag innan jobbet.  Förhoppningsvis klarar jag bägge delarna så jag kan göra slutprovet också. Innan tisdag. Körde nån lektion idag också, parkering och tydligen är jag en baddarepå att backa. Nice.. Kan ju alltid vara bra till nåt. Svin nervös är jag, men det brukar jag ju alltid vara när detär nåt stort och sen går det över bara man påbörjat det.

Träning idag igen, bra bra linn. 

Och grattis Odin till din son! Helt fantastiskt. 

Pratade med pappa imorse som berättade att han hade suttit och lekt med Ellen (systerdotter) när hon plötsligt hade sagt helt klart:

- Vart är telefonen, jag måste ringa Rogga (hennes favvo gosedjur). Jag har glömt att köpa köttbullar! Hahahahaha jag höll på å dö när pappa berättade det. Och för er som läst om min vistelse i värmland vet att hon en gång även sagt. Jag älskar min fisk. Åt en stor äcklig fisk, japp hon gjorde det igen men denna gång åt julsakerna som mamma hade packat ner i en låda.

Hon gick fram till lådan och sa:

-Jag älskar mina julsaker. Och kramade lådan. Jag saknar henne så mycket när jag får höra sånt. Jag kan bara tänka mig den lilla söta rösten yttra dessa ord. 

Jaja nu ska jag klä på mig efter duschen och äta nåt innan träning. 

Ciao*

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards