En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Linn - 1 januari 2009 20:20

Ja det kunde ha varit lite roligare. Började med en underbar kalkon middag som pappa stod för. Klippte emmy innan maten, toppade bara pytte. Sedan körde mamma ner mig, Sandra och Erika till branäs för att gå på för-fest innan vi skulle på själva krogen. Det var en massa folk från Karlstad. Till min förvåning börjar det med att jag först känner igen Jon= sandras kille. Han och jag har gått i samma paralell klass i 7:an i Kil. Och typ bott grannar i Tolita utanför Kil. En person man aldrig trodde man skulle se igen lixom.

Sedan sitter jag och pratar en stund med folket. Så kläcker killen som sitter mittemot mig: 

-Vad heter din pappa? Och jag svarar vaddå då? Då säger han, kallas han för Are? Ja svarade jag, då är det tydligen Adam som jag lekt med när jag var liten. Och jag kommer ihåg det så väl. Jag var svin kär i honom när jag var yngre.

Erika blev svin full och skulle visa röven för folk och satt och sa att hon ska då inte ha nån karl. Haha i nästa sekund sitter hon och hånglar med Adam. 

Sandra blev ganska bra i gasen hon också. Och hela festen var helt galen, jag trodde jag hade sett sviniga fester förut men icke.

En kille som kallas Mogge tog ändå guldet. Han ramlade och däckade och skrek och hade sig. Sedan bar det av till krogen, där hann vi inte vara länge. Sandra och hennes Jon började bråka för att Sandra dansade med en gammal gubbe. Hon tjafsa även med vakterna. Så hon blev ut escorterad. 

Erika lyckades också bli detta och även hem körd av farbror polisen. Sandra lyckades smyga in igen och bråka lite till och då hon blev utslängd för andra gången följde jag efter, och vi gick ut för att gå tillbaka till förfests lägenheten. Men den var låst, så sandra kissade under trappan i trappuppgången. Och till slut ringde Adam efter mamma så hon kom och hämtade oss. Men Sandra vägrade att följa med. 

Idag åkte vi ner igen och möttes av ren och skär misär. Fy fan säger jag bara. Kort kommer senare. Och som jag är glad att jag inte bodde med dessa djur. Hängde där ett tag men åkte sedan och åt med sandra, erika och jon. Och är nu hemma och ligger i sängen med syster och ellen och tittar på Teletubbies. Så mitt år kunde faktiskt ha börja lite trevligare. 

Jaja gott nytt.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards