En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under mars 2009

Av Linn - 7 mars 2009 18:38

Idag sken solen och man märkte hur snön började smälta och att det faktiskt var asfalt på vissa ställen. Helt fantastiskt faktiskt. Jag fikade på stan med jakob och ante vilken spillde ut hela sin latte hahaha.

Sedan gick vi en sväng på stan och avslutade med att fika hemma hos björn innan jag skulle åka och jobba. En mycket trevlig dag! Bilen går bra och jag är på bra humör idag som fan. Men som alltid när jag är det funderar jag på när den stora nyheten skall komma som får mig ner på backen igen, för i min värld får man inte vara lycklig mer än någon dag innan nästa sak kommer och förstör.

Men jag får ta vara på den lilla tid som det känns bra. Har äntligen blivit kvitt förkylningen eller nästan iallafall. As skönt. Om mindre än en vecka blåser jag ner till värmland och träffar familjen och gud va jag längtar efter att höra ellen säga: -MOSSI!!!!

Ska träffa gamla vänner och bekanta och försöka hinna med lite fest också.

Men idag slavas det till 00.30 Sitter och lyssnar på barnsagan Kåldolmar och kalsipper av nationalteatern.

Vilka minnen man får. ;P Min far spelade denna för mig och syster när vi var små och man vet nu vart man fått sina ideal och uppfattningar om vissa saker från. Tack pappa för denna viktiga läxa redan som liten. När man lyssnar på den nu får den lite nya innebörder och är ganska intressant.


Nej nu ska det jobbas igen.

Av Linn - 7 mars 2009 02:30

Haha idag var jag för att fixa det lilla problemet med att starta bilen, eller bara kolla vad det kunde vara, efter mycket om och men, kom vi fram till att det berodde på en liten slang som brytits av i fästet.

Som tur var fanns det en till likadan att sätta kabeln i. Så han som kollade på bilen sa, är det nån som har tuggummi? Ja säger jag. Då får du tugga det nu. ( Och jag tänkte för mig själv. Ja det får jag väl tugga när jag vill?) Sen säger Linda, som ändå brukar kläcka icke så klyftiga kommentarer, ja du måste tugga ett så vi kan täta hålet. Aha! lampan tänds igen. 

Sedan efter mycket om och men och lite Mc Gyver anda sitter nu ett tuggummi och tätar i min motor och bilen går fin fint. Helt fantastiskt. 

Har blivit lite halvt små kär också om man nu kan kalla det det när man inte träffat en person tidigare, men framtiden får visa vad som döljer sig. Det är iallafall en trevlig person som fått mig att må lite bättre och som får mig att dra lite extra på smilbanden... Och jag vet att du läser det här så ta åt dig. :P Jag jobbar hela helgen. Sena kvällar och det är lika bra så jag inte gör av med mina pengar så jag kan göra min resa till värmland. 


Låt: Colorblind med Counting Crows 


I am colorblind
Coffee black and egg white
Pull me out from inside
I am ready
I am taffy stuck and tongue tied
Stutter shook and uptight
Pull me out from inside
I am ready
I am fine
I am covered in skin
No one gets to come in
Pull me out from inside
I am folded and unfolded and unfolding
I am colorblind
Coffee black and egg white
Pull me out from inside
I am ready
I am fine
 

Av Linn - 4 mars 2009 16:36

Emma kom på den briljanta idén att göra detta då vi saknar värme och sol.

Hade inte varit fel alls faktiskt. Detta gäller då oss båda. 2 för priset av 1 lixom. Ett tips gå in på emmas sida länk finns längre ner och läs kommentarerna vi fått.



Det vi söker är:

En snäll och trevlig kille/man i sina bästa år.

Du ska vara givmild och generös

Trevlig och god hygien, inga smutsiga naglar.

Du bör tycka om att städa, diska och laga mat.

(Din mamma jobbar inte här)

Ett fett bank konto och det är ett + om du

gillar att bjuda med oss på en massa utlands resor men häftiga drinkar och en massa nya äventyr.

Du som vi uppskattar även avhållsamhet och tid isär

Endast seriösa ansökningar, tack.

Söker gör du genom att kommentera detta inlägg,

Bild är ett + men inget måste....

Av Linn - 4 mars 2009 15:54

Idag exakt om en månad fyller jag år. Jag blir 25.. Och det börjar kännas att man frenetiskt försöker göra saker som man känner sig yngre utav. Typ träna och jag lyckades iallafall ta körkort och köpa bil innan jag fyllde. I´m proud. Tog på mig att jobba i helgen så jag fick en extra dag ledigt nästa vecka så jag kan ta lilla pärlan som kommer heta Kitty när jag är klar med henne till värmland på torsdag morgon så jag är framme på eftermiddagen.

En dag extra med kära familjen. Sedan skall jag skjutsa mamma och pappa ner till kil på Fredagen och träffa hela tjocka släkten.

Bilen går bra för dom som undrar. Skall följa med Linda till långsele på fredag kväll och kolla igenom bilen med hennes styv pappa. Så att allt är ok. Har lite problem när den skall starta, man måste gasa lite annars dör den.  :(

Skall äntligen träna idag efter över en veckas uppehåll. Har ju varit svin förkyld och inte haft orken. Det är inte bra att träna när man är sjuk har jag hört.

Imorgon är jag ledig och ska försöka städa hemma så det blir gjort nån gång.

Även ledig fredag sedan jobbar jag Lördag-onsdag och torsdag åker jag.. Fullt upp nu.

Nu ska jag jobba vidare..

Av Linn - 1 mars 2009 00:03

Här är min bil. Renault megane classic 97:a. I love it!

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards