En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Linn - 23 maj 2010 15:09

Fredagen var riktigt trevlig, jag hann inte med att grilla men jag fick god mat när jag kom fram och satt nere vid älven och njöt av utsikten, vänner och mat.

Ibland kan jag känna mig så otroligt lyckligt lottad som har många olika sorters vänner. Med olika intressen, det gör att jag får uppleva så många olika saker.

Och jag kan även känna mig lyckligt lottad för att jag får se så vacker natur dagligen. Det är lätt att man glömmer hur vackert det egentligen är här.

                      Lördag morgonen spenderade jag tillsammans med Carin på Isaks trappa utanför huset, med kaffe och juice och musik strömmande genom dörren.

Det var så avslappnande att sitta och bara stirra på gräsmattan och lyssna på musik och prata strunt.


Hann förbi Ellika och Hemi och fick mig lite konfirmations fika för Lonnie hade konfirmerat sig. Och blev Mossi hela dagen med flickorna i hammocken.

Dom är så fantastiskt söta!

     


Sedan åkte jag hem och svidade om för grillning hemma hos Jakob. Sjukt god mat och en fantastisk efterrätt. Vi satt ute och grillade och åt. Sedan spelade vi kubb, killarna ( jakob & björn ) mot tjejerna ( jag och linda ) Och efter mycket om och men och lite fuskande och psykande vann jag och Linda fast det var kerstin jakobs mamma som hade tagit hennes plats för hon åkte och jobbade.

Men vi vann!!!

Jag och grabbarna gick på appelbergs och tittade på manliga strippor.

Jag vet inte vad jag ska tycka om det egentligen. Dom såg ju bra ut, men jag skulle helt tappa respekten för mig själv om jag stod och åmade mig på det viset. Men det var en upplevelse. Haha..

Jag fick iallafall en ros som jag sparade.

 

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards