En vuxen flickas drömmar.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Nya Zeeland FTW

Av Linn - 12 januari 2012 00:16

Herregud! Jag är i himlen, det är så otroligt vackert här. Det känns som om jag är i en dröm och inte vill vakna upp. 

Resan gick mestadels bra. När jag kom till London och skulle träffa Robs mamma släppte dom inte ut mig från terminal 5 där hon väntade. Så jag fick åka till terminal 3 och be till gud att dom skulle släppa ut mig där. Som tur var kom jag till en äldre man som såg otroligt snäll ut och som släppte igenom mig. 

Eftersom jag egentligen bara skulle byta flyg hade dom inte behövt släppa igenom mig. 


Men jag fick träffa Tina och Reanne och hänga lite :) 

Resan mellan London och Hong Kong satt jag bredvid toaletterna på planet så jag kunde inte sova ett enda dugg, men jag fick kolla på en massa bra filmer och lyssna på musik. Man hade ju en egen tv i stolsryggen framför sig och kunde flippa mellan en massa olika tv-program och sånt.


Väl i Hong Kong var jag så sjukt trött och kände att jag behövde en dusch! 

Jag betalade 140:- för en dusch men det var det lätt värt. Efter duschen gick jag runt och kollade i nån timme. Jag ville inte somna nånstans så jag missade planet. 

Sista flyget mellan Hong Kong och Auckland gick bättre. Jag fick min mat och två glas vin, öronproppar, ögonmask en extra filt och sen slockande jag. 


Att komma fram och äntligen få slänga sig i armarna på Rob var det bästa! 

Herregud vad glad jag var. 

Resan till Taupo i bilen gick ganska snabbt även om den nästan tog 4 timmar. Men jag var så glad att vara framme och med Rob att den flög förbi. 

Första kvällen slappade vi bara hemma och mysde framför tv:n. 

    

Swoop och Darcys papegoja "bird"  


På måndagen gjorde vi lite utflykter.

Först åkte vi och kollade på dom som hoppade bungy jump, vilket jag ska göra nästa vecka. 

 

Efter det åkte vi till Spa park och kollade på the hot pools. Helt fantastiskt att det kommer varmt vatten ur marken. Och när jag lutade mig in för att känna på vattnet immade mina solglasögon igen :)

   



Efter det åkte vi och kollade på huka falls. Och vattnet har en sån fantastisk färg här. Och det känns som om man är i en djungel men ändå inte. Allt är sjukt vackert och alla människor är jätte trevliga och välkomnande.

   



Efter Huka falls kom solen fram och vi tog en promenad vid sjön för att kolla på utsikten och röra på oss lite. Jag såg en svart svan och blev helt faschinerad. Den var så vacker och kom mot oss när vi stannade för att kolla på den, förmodligen för att den ville ha mat.

     



Sedan åkte vi till ett ställe som heter De Bretts och badade i deras pooler med vatten från hot pools i närheten. Så det är naturligt varmt vatten som dom leder till pooler. Allt var så mycket på en dag. Så det var skönt att bara slappa i olika pooler och gå från varmt till ljummeti bubbelpoolen.

   



På kvällen blev det några öl med Robs arbetskamrater på en lokal pub som heter Ploughmann's.

Riktigt trevligt och mysigt att sitta ute i deras trädgård och sakta lära känna alla.


Dagen efter var det ganska dåligt väder och vi stannade mest inne, spelade lite guitar hero och slappade. Ganska skönt att bara ha en dag att ta det lugnt på också.


Igår jobbade Rob och solen sken hela dagen. Herregud så varmt det var, och jag som bränt mig i solen fick mest sitta i skuggan och slappa.

     



Efter jobbet åkte vi för att simma till några klippor för att hoppa från dom och kolla på the mauri carvings. Det var riktigt skönt att svalka ner sig i sjön efter den enormt varma dagen. Men när vi hade kommit till klipporna började det bli ganska kallt att simma runt i vattnet.

Men vi tog oss ända till the mauri carvings och tillbaka. Men när vi var på väg tillbaka var jag nästan villig att ge upp.

Men det var en rolig erfarenhet och jag hoppade iallafall från den lägsta klippan. Och jag tog mig fram och tillbaka.

               



Idag jobbar Rob igen och jag sitter och njuter av det fina vädret och har äntligen lite tid att blogga.

Ikväll ska vi till Vicki en tjejkompis till Rob på middag. Ska bli supermysigt.


Jag var också tvungen att köpa en jättehatt för att skydda mitt ansikte och axlar från solen.

Så nu ser jag verkligen ut som att jag är på semester :)

      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linn - 16 augusti 2017 03:40


Att falla för någon gör dig sårbar. Efter att i princip varit singel i 5 år skrämmer det nästan livet ur mig. Visst är det väl så att jag haft känslor för människor efter det. Jag är inte gjord av sten.. Men att på riktigt våga släppa in någon är...

Av Linn - 13 februari 2017 01:23

Det finns en låt med Melissa Horn som heter Mardrömmar.  Och ikväll när jag ligger här hemma i min egen säng och lyssnar på texten hör jag den på ett helt annat sätt nu än jag gjort tidigare.    I ett stycke ur texten sjunger hon:    "Och j...

Av Linn - 14 januari 2017 01:22

Idag gifter sig mitt ex. Han som krossade min bröstkorg och aldrig riktigt gav mig ett avslut. Människor jag känner runt mig säger: - Men han är ju bara ett ex.. I deras ögon, ja. I min bröstkorg, nej. Han var den enda som fått mig att un...

Av Linn - 19 juli 2016 23:00

På Torsdag skall jag säga mitt sista hejdå till min bror.  Hur gör man det?  Ja, döden är en naturlig del av livet, och man vet aldrig hur länge man får leva. Men hur kommer det sig att när min bror som äntligen bestämt sig för att försöka kämp...

Av Linn - 14 mars 2016 19:42

Det finns så många olika sorters former av ångest.  Och jag upplever nog minst en om dagen.    Beslutsångest är nog den jag tampas med oftast och nästan alltid när det kommer till vad jag ska äta.  Och jag tror att dom flesta håller med mig i...

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards